Intro

To tell a short story about this client

What led us to them..

While planning and building the yoga studio the main focus was to create an atmosphere of trust, care and support. A lot of attention was paid to create a space that is comfortable for practice and socializing. Industrial concrete and pipes together wooden floors and walls in all the halls and green wall in the social area were used to create a contrast of urban and natural environment. There are heated floors in all the changing rooms, comfortable lockers and showers, Japanese toilets (by Toto) with special features. Integrated lights with dimming systems create maximum comfort for the eyes, sound isolation and sound absorption in all the halls minimize any external sounds and echo effects. Sophisticated ventilation system climate control provide fresh air and optimal temperature for all types of classes. 

PRJCT

CAT-Y, CRITICAL ALIGNMENT THERAPY AND YOGA

LOCATION

MOSCOW, RUSSIA

CLIENT

CAT-Y

BRAND

CAT-Y

SIZE

350m2 

DESIGNER 

ELENA DZYUBA

Photo section

To show and not tell

Next project

Toni Loco, AMSTERDAM